Висоцька
сільська рада
Дубровицького району Рівненської області

Оголошення

 

У К Р А Ї Н А

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ВИСОЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дубровицького району

Рівненської області

34111 Рівненська обл., Дубровицький р-н, с.Висоцьк, вул. Богдана Хмельницького, 20, тел./факс (03658) 2-09-94

Згідно рішення виконавчого комітету від 07.09.2017 р. № 41 « Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад директорів Золотинської ЗОШ І-ІІ ст. та Вербівського НВК  ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ» виконавчий комітет Висоцької сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад директорів Золотинської ЗОШ І-ІІ ст. та Вербівського НВК  ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ.

 

Вимоги до кандидатів

 

Керівником навчального закладу може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою,  має вищу педагогічну освіту на рівні спеціаліста або магістра, стаж педагогічної роботи не менше трьох років, високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати  професійні обов’язки.

 

Перелік документів, які надаються для участі у конкурсі, відповідно до Положення:

 

1. Заява про участь у конкурсі.

2. Згода на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

3. Автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про відсутність судимості.

4. Медичну довідку про стан здоров’я за формою, затвердженою МОЗ;

5. Копія паспорта та реєстраційного номера ОКПП;

6. Копії документів про вищу освіту.

7. Копія трудової книжки.

8. Характеристику з попереднього місця праці та копію атестаційного листа.

9. Перспективний план розвитку навчального закладу.

10. Мотиваційний лист довільної форми.

11. Дві фотокартки розміром 4х6 см;

12. Копію військового квитка, приписного свідоцтва або довідки, яка видається замість військового квитка (за наявності);

Зазначені документи подаються особисто або надсилаються на поштову та електронну адреси  Висоцької сільської ради у встановлений Законом строк.

Перелік документів є вичерпним. Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Копії зазначених документів повинні бути завірені відповідно до вимог чинного законодавства. Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Дата початку прийому документів з 07 вересня по 6 жовтня жовтня 2017 року за адресою: 34111, Рівненська обл.., Дубровицький р-н., с. Висоцьк, вул. Б. Хмельницького, 20, адмінприміщення сільської ради

E-mail: visotskrada@ukr.net

 

 

 Сільський голова                                          Л. Ф. Гура